Wij zijn Land van Cuijk

Samen onderweg naar de gemeente Land van Cuijk

Groot nieuws voor ons allemaal. De nieuwe gemeente neemt een steeds concretere vorm aan. Het herindelingsontwerp ‘Prachtig en krachtig vanuit onze kern’ is vastgesteld en bevat de uitgangspunten voor de nieuwe gemeente.

Visie
Ook de visie voor de toekomst is hier onderdeel van. Met bijeenkomsten in alle 25 dorpen, bezoeken aan basisscholen in elk van de drie gemeenten én een bijeenkomst voor vertegenwoordigers van verschillende doelgroepen is waardevolle input opgehaald, waarop deze visie is gebaseerd. De volledige visie is opgenomen in het herindelingsontwerp

Film
Onze inwoners en ondernemers hebben ook een grote rol gespeeld in de vertaling van deze visie naar een film. De gemeente Land van Cuijk heeft er daarmee 25 filmsterren bij! Wij bedanken alle deelnemers van de bijeenkomsten en de film. Met trots presenteren we hierbij deze film!